Publicaties


Zoals u uit het menu of anders de knoppenbalk hierboven kunt afleiden bent u beland op een pagina vanwaar u kunt doorschakelen naar eerder verschenen persberichten uitgegaan van de Stichting Oud Stompwijk, korte berichten, informatie over Stompwiic, ons papieren kwartaalblad en de Nieuwsbrief.

Het kenmerk van de omgeving met de persberichten is dat daar even kort kan worden nagelezen wat wij zoal aan aankondigingen of -toegegeven- wervend bedoelde boodschappen de deur hebben uitgedaan. De berichten zullen geleidelijk aan van de website verdwijnen, de laatste twaalf zullen altijd beschikbaar zijn.

In Korte berichten vindt u een reeks korte bijdragen met een of twee fotootjes over onderwerpen die in de Nieuwsbrief zIjn genoemd of handelen over artikelen die in het kwartaalblad zullen verschijnen, Veelal betreft het dan losse wetenswaardigheden of anders opstapjes naar een volwaardig artikel dat in een aflevering van Stompwiic gaat verschijnen.

In de rubriek Stompwiic ziet u mededelingen omtrent het kwartaalblad, soms ook vragen waarop de redactie een antwoord nodig heeft en die dan een plekje krijgen in het blad. Zo nu en dan worden hier ook mogelijkheden gegeven om eerder verschenen artikelen te downloaden.

Tot slot de Nieuwsbriefsectie. In deze sectie verschijnen op een gegeven moment linkjes naar bestanden van de Nieuwsbrief. U kunt deze bestanden dan eventueel nog downloaden en afdrukken voor eigen gebruik. De Nieuwsbrief in de vorm van een pdf-bestand verschijnt wel nadat de digitale versie is verstuurd. In de praktijk gebeurt dat als de volgende digitale nieuwsbrief is verstuurd, dat is dus na een maand of drie.