Documenten

Documenten

In vrijwel alle publicaties in ons kwartaalblad Stompwiic worden documenten gebruikt die ten grondslag hebben gelegen aan vooronderzoek of die zijn gebruikt als afbeelding in de gedrukte tekst. Een enkele keer worden ter ondersteuning ook databestanden gebruikt, bijvoorbeeld lijstjes met opsommingen of spreadsheets die gebruikt zijn om grafiekjes te produceren.

Belangstellenden voor dit materiaal kunnen sinds begin dit jaar bij ons terecht en dit materiaal vrijelijk hergebruiken. Zo kan het aardig zijn om bijvoorbeeld de hele foto te zien als een uitsnede van de foto die in het artikel is gebruikt, of als het afbeeldingen betreft die op een computerscherm nog beter bestudeerd kunnen worden. Ook materiaal dat niet is gebruikt, maar gewoon alleen maar zijdelings relevant is, is hier te vinden. De documenten worden in een zogenaamde zip file aangeboden. Als u klikt op een link, rechts, dan wordt een nieuwe tab in uw browser geopend. Vervolgens start de download en zodra die download klaar is kunt deze geopende tab weer sluiten.

In de publicaties wordt er melding gemaakt van de beschikbaarheid. Bovendien is ook altijd toestemming gekregen van de auteur, sterker, dat is de belangrijkste voorwaarde om dit te kunnen doen.